Radio swingterklaas

... hier zijn de kinderen de baas!

 


Radio Swingterklaas is ooit uitgewerkt en ontstaan in de alombekende Coronaperiode. De periode waar niks mocht en alles op afstand moest!

Het meneertje van het Sinttheater bouwde samen met een echt redactieteam, echte techniekers een radiostudio.

Uren radioplezier hebben we toen in die donkere perioden gemaakt. Niet alleen hoorbaar maar ook via onze webcams live in de huiskamers te zien.


En ja... wat goed is moet je houden. Radio Swingerklaas blijft daarom ook in 2022 verder bestaan, verder leven... het krijgt zijn vervolg in de toekomst.

 

De radiostudio op scène 


Zoals op de pagina van het Sinttheater aangekondigd duiken we met ons Sinttheater de studio in. Radio Swingterklaas toont al zijn geheimen en neemt het aanwezige publiek mee in een ware radioshow waar kleine en grote kapoenen betrokken zullen worden. Geraakt alles tijdig klaar voor de echte live-uitzending?

RAdio Swingterklaas komt ook naar je toe...


Onze radiostudio kan ook naar jouw event komen... Is het nu het meneertje van het Sinttheater of jawel de enige echte Radio-Piet. De radioshow hangt bij jou in de lucht. Ons interactief radioprogramma zit boordevol leuke spelletjes, keitoffe muziek... en ja misschien wel cadeautjes. In ieder geval we brengen de juiste sfeer mee in de leukste periode van het jaar.

Meer info en contact, mail ons gerust.