Het hart van de intocht

Het sint- en Pietenteam is de motor achter het project...
maar is ook ieder de jaar de Staf(F)

 


De jaarlijkse intocht van Sinterklaas in onze gemeente is sinds 2008 in handen van het Sint-en Pietenteam van Bellem. Samen met de cel evenementen van onze gemeente Aalter gaan wij voor een professioneel maar vooral 'kindvriendelijk' evenement.


Het SPT (Sint-en Pietenteam Testedoene) is een (Sinterklaas)toneelvereniging. Alle medewerkers van SPT dragen het Sinterklaas-feest een warm hart toe en willen dan ook niets anders leveren dan kwaliteit en professionaliteit. Vorige jaren leverde het SPT-team

voornamelijk zijn medewerking aan grote Sinterklaasshows in het Boudewijn Seapark van VIER.  Sinds 2008 verzorgden we voor de eerste keer 'DE INTOCHT' voor de gemeente Aalter 'New Style'. Onze roots liggen voornamelijk in de gemeente Aalter (heel wat medewerkers zijn inwoners van Aalter of buurtgemeenten). Vandaar dat we voornamelijk in het Meetjesland te vinden zijn.


Toch staat SPT graag open voor iedere organisatie en het entertaiment van een heuse Sinterklaasshow. Met onze ervaringen vanuit het theater en de onderwijswereld kunt u rekenen op een sfeervolle productie. Want ja,... 'de intocht' is eigenlijk een uitgegroeid zot kleinschalig verhaaltje dat steeds wilt groeien. 


Het SPT-team bengt unieke concepten, waarbij interactie met het publiek centraal saat. Alle acteurs die in dienst zijn voor SPT hebben een theateropleiding achter de rug en een ruime ervaring. Alle muzikanten zijn professioneel geschoold en spelen reeds vele jaren in diverse livebands (ook voor kinderen).

 

De Staff zoekt en zoekt...

Ieder jaar gaan we ook op zoek naar nieuwe helpende handen... Ben jij ook zo wat zotjes van die Pietenbende en Sinterklaas of kan jij ook zooooooo genieten van deze magische periode? Dan zijn we echt ook op zoek naar jou? Want hoe je het draait of keert... ook wij kunnen niet zonder de anderen. We hadden ooit de grootste Pietenbende van het land en dat willen we ook blijven onderhouden.
Of ben je een handige harry? Je bent meer dan welkom...  Laat hier een berichtje achter en we nemen contact met jou op.